Четвер, 25.Квітня.2024, 8:10 AMВітаю Вас Гість | RSS
Рубанська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
Категорії розділу
Шкільні новини [4]
Тут ви дізнаєтесь про всі події, які відбуваються в школі.
Наше опитування
Хто відвідував наш сайт?
Всього відповідей: 6
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 20 » ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА
2:16 AM
ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

28 вересня 2018 року виповнилося 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

Творчість та педагогічну спадщину славетного педагога-гуманіста, педагога-практика ХХ століття важко переоцінити. Образ учителя в сучасних умовах зазнає значної трансформації і знаходиться в залежності від соціально-культурних змін, що відбуваються в суспільстві. Гуманістичні ідеї Сухомлинського – це ідеї майбутнього. Педагогічні надбання Василя Олександровича з кожним роком привертають все більшу увагу науковців як у нашій країні, так і за кордоном. Розроблена українським практиком педагогічна система збагатила педагогічну науку новаторськими ідеями й положеннями, значно розширила теорію та освітню виховну практику і була своєрідним революційним етапом розвитку вітчизняної педагогічної думки, що заслуговує сьогодні на нове осмислення.

З метою ознайомлення учнів із біографією В.О. Сухомлинського; формувати уявлення про доброту, чуйність і уважність; вчити спостерігати, робити висновки; розвивати діалогічне та монологічне мовлення; виховувати любов до батьків, до рідного краю, до праці вчителем початкових класів Ларисою Циганок була проведена виховна година «Людина починається з добра».

Під час проведення заходу учні познайомилися із біографією видатного педагога, переглянули виставку малюнків, презентацію «В.О.Сухомлинський – вчитель, науковець, казкар-добротворець», прозвучали пісні про добро.

Діти поринули у чарівний світ казок про доброту. А вони навчають виростати добрими, чуйними, працьовитими, любити і шанувати нашу Батьківщину, оберігати природу.

Дві команди «Моя Батьківщина» і «Захисники природи» демонстрували свої знання казок В.О.Сухомлинського, приймаючи участь в різних конкурсах: «Захист казки», «Продовжити речення», відгадування загадок, «Незвичайні речення», прислів’я про добро «Хто більше?», казкова вікторина «Хто з якої казки?», конкурс малюнків.

Результати творчої спадщини допомогла осягнути виставка книг В.О.Сухомлинського.

Переглядів: 142 | Додав: krav9enko69 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту